17 Nisan 2014 Perşembe
PRENSES TACI
1 KG SÜT
3 FİNCAN UN
1 SU BARDAĞI ŞEKER
1 PAKET VANİLYA
ÇİKOLATA SOSU İÇİN:
2,5 SU BARDAĞI SÜT
2 KAHVE FİNCANI UN
6 ÇORBA KAŞIĞI ŞEKER
2 ÇORBA KAŞIĞI KAKAO
YAPIMI:
ÖNCELİKLE ÇİKOLATA SOSU İÇİN OLAN MALZEMLERİMİZİ OCAĞA KOYUP SÜREKLİ KARIŞTIRARAK PİŞİRİYORUZ.ISLATMIŞ OLDUĞUMUZ KALIBA DÖKÜYORUZ.YALANCI TAVUK GÖĞSÜ TATLIMIZ İÇİN OLAN MALZEMELERİMİZİ SÜREKLİ TEL ÇIRPICI İLE KARIŞTIRARAK PİŞİRİYORUZ.MUHALLEBİ KIVAMI ALINCA ALTINI KAPATIP ÇİKOLATA SOSU DÖKTÜĞÜMÜZ KALIBA DÖKÜYORUZ.ILINDIKDAN SONRA BUZDOLAPDA BİR GECE BEKLETİYORUZ.TERS ÇEVİRİP DİLİMLEYİP SERVİS YAPIYORUZ.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder