10 Nisan 2014 Perşembe

LİMONLU BİSKÜVİLİ PASTA

1 ADET LİMON SUYU
1 ADET LİMON KABUĞU RENDESİ
1 SU BARDAĞI ŞEKER
3 ADET YUMURTA
3 YEMEK KAŞIĞI UN
3 SU BARDAĞI SÜT VEYA SU
10-15 ADET UFALANMIŞ BİSKÜVİ

LİMON SUYU VE LİMON KABUĞU RENDESİ İLE ŞEKER ŞEKER ,YUMURTA ,UN VE SÜT BİR KABA KONULARAK MUHALLEBİ KIVAMIND AGELENE KADER PİŞİRİLİR VE ALTI KAPATILIR.DAH SONRA BİSKÜVİLER KATILIR.ISLATILMIŞ KABA KONUR.BUZDOLAPDA DONDURULUR.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder