7 Nisan 2014 Pazartesi

KIRMIZI BİBER TURŞUSU

 

1 KİLO SALÇALIK BİBER
1 ÇAY BARDAĞI ÜZÜM SİRKESİ
10 DİŞ SARIMSAK
YETERİ KADAR KAYA TUZU
2 ÇORBA KAŞIĞI ZEYTİNYAĞI
1 /2 DEMET MAYDANOZ

YIKADIĞINIZ KURULADIĞINIZ BİBERLERİ ÖNCEDEN ISITILMIŞ FIRINDA KÖZLE.SOĞUYUNCA KABUKLARINI SOY.BÜTÜN HALİNDE KAVANOZA KOY.SARIMSAKLARI TUZU VE SİRKEYİ  İYİCE KARIŞDIR.BİBERLERE DÖK.ÜSTÜNE ZEYTİNYAĞINI İLAVE ET.KIYILMIŞ MAYDANOZU DA KAT.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder