11 Nisan 2014 Cuma

ISIRGAN OTU ÇORBASI

1/2 KG ISIRGAN
2 ÇORBA KAŞIĞI SIVUYAĞ
2 ÇORBA KAŞIĞI UN
2 SU BARDAĞI SÜT
3 SU BARDAĞI SU
1 ÇORBA KAŞIĞI MAYONEZ
2 ÇORBA KAŞIĞI TEREYAĞ

YAPIMI:

ISIRGANI HAŞLA.ROBOTTA ÇEKEREK PÜRE HALİNE GETİR.TENCEREYE SIVI YAĞI KAT.UNU,SÜT VE SUYU EKLE.SONRA ISIRGANI EKLEYEREK 20 DK.KAYNAT.MAYONEZİ BİR KAŞIK SUYLA KARIŞTIR.ÇORBAYA AZAR AZAR KAT.TEREYAĞINI ERİT.ÜSTÜNE DÖK.KIRMIZI PUL BİBERLE SICAK SERVİS YAP.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder