17 Nisan 2014 Perşembe

PRENSES TATLISI

 


1 KG SÜT
1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
2 ÇORBA KAŞIĞI TEPELEME UN
2 ÇORBA KAŞIĞI BUĞDAY NİŞASTASI
1 PAKET VANİLYA
1 ADET YUMURTA
1 ÇORBA MARGARİN

SOS:

1 ADET YUMURTA ,2 ÇORBA KAŞIĞI PUDRA ŞEKERİ ,2 ÇORBA KAŞIĞI KAKAO ,50 GR MARGARİN


YAPIMI:
TÜM  MALZEMELERİ KARIŞTIR.(SOS MALZEMELERİ HARİÇ.)MUHALLEBİ KIVAMINDA PİŞİR.ALTINI KAPAT.MİKSERDE ÇIRP.BORCAM ADÖK.SOSUNU HAZIRLAYIP İÇİN SOS MALZEMELERİNİ MİKSERDE KARIŞTIR.PİŞİRMEDEN TATLININ ÜZERİNE DÖK.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder