7 Nisan 2014 Pazartesi

CHAPATİ

 

50 GR SANA
3 SU BARDAĞI UN
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
1 SU BARDAĞI ILIK SU

YAPIMI:

SANAYAĞINI TAVADA ERİT.SOĞUSUN.3 SU BARDAĞI UNU HAVUZ GİBİ YAP.İÇİNE KAT.ILIK SUYUDA KATARAK HAMURU YOĞUR.(ELE YAPIŞMAYACAK ŞEKİLDE)18 VE 24 PARÇAYA AYIR.MERDANE İLE TABAK BÜYÜKLÜĞÜNDE AÇ.TEFLON TAVADA KIZART.İKİ TARAFI DA KIZARACAK.SERVİS YAPMDAN ÖNCE ÜZERİNE TEREYAĞ SÜRÜP TATLANDIRABİLİRSİNİZ.SEBZEYLE,PEYNİRLE VE ETLE TÜKETİLİR.YADA İNCE ŞERİTLER HALİNDE KESİP DİP SOSLARA BATIRARAK YA DA EKMEK ŞEKLİNDE TÜKETEBİLİRSİNİZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder