17 Nisan 2014 Perşembe

DALGALI TATLI

BEYAZ PUDİNG İÇİN
1/2 LT SÜT
1 SU BARDAĞI UN
1 SU
 BARDAĞI ŞEKER
RENKLİ PUDİNG İÇİN
1 ADET VİŞNELİ TANG
1/2 LT SU
1 ÇAY BARDAĞI BUĞDAY NİŞAŞTASI

YAPIMI:

İKİ TATLIYIDA AYRI TENCEREDE KENDİ MALZEMELERİYLE PİŞİRİN.YUVARLAK KABA ÖNCE BEYAZ PUDİNGİ ORTASINA DÖK.SONRA BİR KEPÇE VİŞNELİ PUDİNGİ DÖK.BİTENE KADAR DÖK.BUZDOLAPDA SOĞUTUP SERVİS YAP.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder