2 ADET YUFKA
2 YUMURTA
75GR MARGARİN
1 ŞİŞE SODA
1/2 ÇAY BARDAĞI SÜT
300 GR EZİLMİŞ PEYNİR
YARIM DEMET MAYDANOZ
YAPIMI:
MARGARİNİ ERİTİP İÇİNE EZİLMİŞ PEYNİRİ KATIN.SODA VE SÜTÜ DE İLAVE EDİN.ÇIRPILMIŞ YUMURTALARI DA İLAVE EDİN.MAYDANOZU DA İLAVE DİP ÇIRPM TELİ İLE HARCIN BİRBİRİNE KARIŞTIRIN.BİRİNCİ YUFKAYI YAĞLANMIŞ TEPSİYE KAPDAN TAŞACAK ŞEKİLDE YERLEŞTİRİN.KALAN YUFKAYI HAZIRLANMIŞ HARCA BANARAK KABIN İÇİNE MUNTAZAM YERLEŞTİR.2-3 KAŞIK HARÇDAN AYIR.KAPAĞI YAYDIKDAN SONRA HARCI ÜSTÜNE SÜRÜN.SARKAN PARÇALARIDA BÖREĞE BOHÇA GİBİ SAR.FIRINDA ÜSTÜ KIZARANA KADAR PİŞİR.FIRINDA ÇIKAR SICAK SERVİS YAP.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder