26 Haziran 2013 Çarşamba

DAMLA ÇİKOLATALI YAŞ PASTA


 
Malzemeler
  • 4 YUMURTA
  • 4 FİNCAN ŞEKER
  • 4 FİNCAN SU
  • 1 PAKET KABARTMA TOZU
  • 2 FİNCAN SÜT
  • 4,5 FİNCAN UN
  • 1 PAKET KREMŞANTİ VE BİR BARDAK SÜT
  • DAMLA ÇİKOLATA
Tarif
  • YUMURTALAR VE ŞEKER KÖPÜK KÖPÜK OLANA KADAR ÇIRPILIR SU,SÜT KATILIP TEKRAR KARIŞTIRILIR.
  • KABARTMA TOZU VE UNDA EKLENİR YAĞLANMIŞ FIRIN TEPSİSİNE KOYULUP PİŞİRİLİR.
  • KREM ŞANTİYİ HAZIRLAYIP BİR KENARDA TUTUYORUZ.
  • HAZIRLADIMIZ KEKİMİZ SOĞUDUKTAN SONRA İKİ PARÇAYA AYIRIP SÜTLE ISLATIYORUZ.
  • ARASINA KREM ŞANTİ VE DAMLA ÇİKOLATA KOYUYORUZ.
  • AYNI ŞEKİLDE EN ÜSTÜNEDE KREM ŞANTİ SÜREREK KAPLIYORUZ VE DAMLA ÇİKOLATAYLA SÜSLÜYORUZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder