Malzemeler
- 4 YUMURTA
- 4 FİNCAN ŞEKER
- 4 FİNCAN SU
- 1 PAKET KABARTMA TOZU
- 2 FİNCAN SÜT
- 4,5 FİNCAN UN
- 1 PAKET KREMŞANTİ VE BİR BARDAK SÜT
- DAMLA ÇİKOLATA
- YUMURTALAR VE ŞEKER KÖPÜK KÖPÜK OLANA KADAR ÇIRPILIR SU,SÜT KATILIP TEKRAR KARIŞTIRILIR.
- KABARTMA TOZU VE UNDA EKLENİR YAĞLANMIŞ FIRIN TEPSİSİNE KOYULUP PİŞİRİLİR.
- KREM ŞANTİYİ HAZIRLAYIP BİR KENARDA TUTUYORUZ.
- HAZIRLADIMIZ KEKİMİZ SOĞUDUKTAN SONRA İKİ PARÇAYA AYIRIP SÜTLE ISLATIYORUZ.
- ARASINA KREM ŞANTİ VE DAMLA ÇİKOLATA KOYUYORUZ.
- AYNI ŞEKİLDE EN ÜSTÜNEDE KREM ŞANTİ SÜREREK KAPLIYORUZ VE DAMLA ÇİKOLATAYLA SÜSLÜYORUZ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder