24 Haziran 2013 Pazartesi

KIRIŞIKLIKLARA

bakımı Anti-aging ve kırışıklık tedavileri her zaman popüler olmuştur. Sonuçta, kim sonsuza kadar genç görünümlü, güzel, pürüzsüz bir cilde sahip olmak istemez? Birçok kişi pahalı anti-kırışıklık kremleri ve tedavileri satın almakta veya kırışıklıkları ortadan kaldırmak için kapsamlı plastik cerrahi ve yüz gerdirmeye para ödemekte. Bununla birlikte, aynı zamanda yüz üzerindeki kırışıklıkların görünümünü azaltmak amacıyla hazırlayacağınız kırışıklıklar için maskede kullanılmak üzere bazı mükemmel ve etkili ev ilaçları da vardır.

Kırışıklıklar için ne yapılmalı

Yumurta akı

Yumurta akı hemen herkesin evinde bulunabilen bir üründür. Kırışıklıkların bulunduğu alanlara yumurta akı uygulamak etkili bir çözümdür. Yumurta akını cildinizde kırışıklık bulunan alanlara parmak uçlarınızla yedirin ve kurumasını bekleyin. 5 dakika bekledikten sonra ılık suyla bölgeyi yıkayın.

Hindistan cevizi yağı

Hindistan cevizi yağı evde yapabileceğiniz bir başka mükemmel anti-kırışıklık tedavi yöntemidir. Hindistan cevizi yağı ile cilt bakımı yapmanın çok sayıda faydası vardır. Hindistan cevizi yağı harika bir antioksidandır ve son derece rahatlatıcı bir etkiye sahiptir.
Hindistan cevizi yağı ile yavaşça yüzünüze masaj yapın. Mimik kırışıklıklarını ve ince çizgileri yok etmek için bu işlem son derece etkilidir.

Hint yağı

Kırışıklık ve ince çizgilerin ortadan kaldırılıması için başka hint yağı da çok etkilidir. Bazı ciltler sarkmaya eğilimlidir. Cilt sarkmalarını engellemek için hint yağı kullanabilirsiniz. Cilt en çok göz altlarında ve boyunda sarkar. Bu bölgelere hint yağı uygulayın. Hint yağı doğal bir yumuşatıcıdır ve cilt için şaşırtıcı bir şekilde iyileştirici etkisi varıdır. Pamuklu bir çubukla veya pamukla hint yağını, kırışıklık ve sarkma bulunan bölgelere güzelce yedirin.

Ananas

Ananasın cilt bakımında çok sık kullanıldığını biliyoruz. Ananas, cildimize iyi geldiği gibi kırışıklıkların görünümünü azaltmak için de faydalıdır. Ananas, cildi nemlendirir ve elastikiyetini korur. Aynı zamanda ölü cilt hücrelerini ortadan kaldırır. Ananası püre haline getirerek kırışıklıklar için maske oluşturabilirsiniz. Kırışıklık bulunan alana sürün ve 10 15 dakika bekletin. Ilık su ile cildinizi temizleyin.

Limon Suyu

Limon suyu da kırışıklıklara iyi geliyor. Hassas bir cilde sahipseniz limon suyundaki asitler cildinize zarar verebilir. Bu nedenle bilek içlerinizde öncelikle limon suyunu test etmelisiniz. Limon suyunu her gün düzenli olarak kırışıklık bulunan bölgeye sürebilirsiniz. İnce çizgiler, koyu halkalar, cilt üzerindeki kırışıklıklar ve cilt lekeleri için limon suyu doğa eczanesinin en etkili ilaçlarından birisidir. Limon suyunu parmaklarınıza sıkın ve masaj yaparak cildinize yedirin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder