3 Haziran 2013 Pazartesi
MAKARNALI TEPSİ BÖREĞİ
4 ADET YUFKA
1/2 PAKET BURGU MAKARNA
2 DİLİM BEY BEYAZ PEYNİR
8-10 DAL MAYDANOZ
2 ADET YUMURTA
1 SU BARDAĞI SÜT
1/2 SU BARDAĞI SIVIYAĞ
MAKARNAYI TUZLU SU İLE HAŞLA VE SÜZ.MAYDANOZ VE EZİLMİŞ BEYAZ PEYNİR KARIŞTIRILIR.YUMURTA ,SÜT VE YAĞI BAŞKA KAPDA KARIŞTIR.1/2 SU BARDAĞINI AYIR.DİĞER KALANI KARIŞIMA GEZDİRİLİR.2 YUFKA YAĞLI TEPSİYE KONUR.KENARLARINI İÇE KIVIR.MAKARNALI İÇ YUFKALARA YAYILIR.BİTENE KADAR DEVAM EDİLİR.DİĞER İKİ YUFKA ÜSTÜNE KAPATILIR.AYIRDIĞIN 1/2 SU BARDAĞINI YUFKALARIN ÜSTÜNE DÖK.FIRINDA ÜSTÜ KIZARANA KADAR PİŞİR.SICAK SERVİS YAP.AFİYET. OLSUN.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder