MALZEMELER
8 ADET MİLFÖY
2 ADET KURU SOĞAN
250 GR KIYMA
2 ADET DOMATES
2 ADET SİVRİ BİBER
1/2 BAĞ MAYDANOZ
2 ADET YUMURTA (SARISI ÜSTÜNE ,BEYAZI İÇİNE)
TUZ KARABİBER
DOMATESLERİN KABUKLARINI SOY.KÜP DOĞRA.BİBERLERİ TEMİZLE.İNCE İNCE DOĞRA.MAYDANOZ VE SOĞANLARI DA DOĞRA.HARCI KARIŞTIR. MİLFÖY HAMURLARINA PAYLAŞTIR.MİLFÖYÜN KARŞILIKLI KENARLARINI KIVIR.ÜZERİNE YUMURTA SARISI SÜR.YAĞLANMIŞ TEPSİYE DİZ.ÜSTÜ KIZARA KADAR PİŞİR.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder