MALZEMELER:
125 GR MARGARİN
2/3 SU BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
1 ADET YUMURTA SARISI
1 PAKET VANİLYA
2 SU BARDAĞI UN
1 ÇORBA KAŞIĞI KUŞ ÜZÜMÜ
YAPIMI:
YAĞ,ŞEKER,YUMURTA SARISI VE VANİLYAYI KÖPÜK KÖPÜK OLANA KADAR ÇIRP.UNU ELEYEREK KABA AL.ÜZÜMLERİ İLAVE EDİN.YUMUŞAK BİR HAMUR YOĞURUN.HAMURU İKİYE BÖLÜN.HAMURUN YARISINI YAĞLI KAĞIDIN ARASINA KOYARAK AÇIN.İNCE OLACAK ŞEKİLDE AÇIN 20 DK.BUZDOLABINDA DİNLENDİRİN.KALIPLARLA KESİN.ÜSTÜ KIZARANA KADAR PİŞİRİN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder