1 Nisan 2014 Salı

MISIR



1 PAKET DONDURULMUŞ MISIR
1 YEMEK KAŞIĞI PUDRA ŞEKERİ
1 YEMEK KAŞIĞI SANA YADA TEREYAĞ
TUZ

TATLI MISIR YAPMAK İÇİN

YAĞI ERİTİN.MISIRLARI EKLEYEREK BUZLARINI ÇÖZDÜRÜN.İSTEDİĞİN BAHARATLARI VE ŞEKERİ EKLEYEREK (TATLILIK ORANI KENDİNİZE GÖRE YARLAYIN.)PİŞİRİN SICAK SERVİS YAPIN.BEN BİRAZ KÖRİ ,NANE,KEKİK VE ACI BİBER EKLİYORUM.ÇOK GÜZEL OLUYOR.

TUZLU MISIR

YAĞI ERİT.MISIRLARI EKLEYİN.BUZLARI ÇÖZÜLSÜN.PİŞİNCE TUZ VE BAHARATLARI EKLEYİN.İSTERSENİZ BİR KAŞIK DA KNOR SARIMSAK TOZU DA EKLEYEBİLİRSİNİZ.KETÇAP VE MAYANOZLE SERVİS YAPIN.

NOT:

SARIMSAKLISINI YADA SADESİNİ ET YEMEKLERİNDE GARNİTÜR OLARAK YAPABİLİRSİNİZ.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder