Kullanılacak malzemeler..
4 adet yuvarlak küçük ekmek
1-2 kornişon salatalık turşusu
1 kaşık
yağ
1 adet soğan
1/2 demet maydonoz
2-3 adet sosis
1-2 dal
dereotu
HAZIRLANIŞI ve YAPILIŞI :
Ekmekleri tam ortadan ikiye kesiyoruz.Ortalarını hafif oyuyoruz.Sosisleri
küçük küçük karelere doğruyoruz.Derin kaseye yağı,küçük doğranmış
kornişon,soğan,sosis ve maydonoz dereotunu koyup
karıştırıyoruz.
HAzırladığımız bu içi oyulan ekmeklerin içine
dolduruyoruz.Servis yapmamıza on-onbeş dakika kala biraz fırına koyup üstlerini
hafif kızartıyoruz.Fırından alıp sıcakken servis yapıyoruz..
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder