MALZEMELER :
1 Adet küçük karnıbahar
4-5 su bardağı su
1 su bardağı krema
1 adet
yumurta sarısı
3 yemek kasığı tereyağ
Tuzot
Pul biber
Yarim limon
suyu
HAZIRLANIŞ ŞEKLİ :
Karnı baharları yarım limon suyu ve
tuzot katılmış suda haşlayıp süzün.
Çiçekleri küçük küçük doğrayın. Unu,
yumurta sarısını, ve tuzu ekleyin. 5
su bardağı su karıştırın. Kıyılmış karnı
baharları katıp karıştıra karıştara
pişirin. Kremayı ilave edip 5 dakika daha
kaynatıp ateşten alin. Tereyağını
kızdırıp pul biberi ekleyip çorbanın
üzerine gezdirip sıcak olarak servis
yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder